Acasa > Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termenii şi Condiţiile de utilizare sunt aplicabile tuturor utilizatorilor website-urilor care apartin lui S.C. Serendipity Business Club SRL.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesită acceptarea de către dumneavoastră a „Termenilor și Condițiilor” prezentați aici, precum și informațiile prezentate la secțiunea „Politica de confidențialitate”.
În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze imediat accesarea website-ului
Va recomandam sa cititi Termenii si Conditiile de utilizare la anumite intervale de timp deoarece Serendipity Business Club isi  rezerva  dreptul de a le modifica frecvent si fara a anunta prealabil.

 

MATERIALE Şi INFORMAŢII ACCESIBILE PRIN INTERMEDIUL WEBSITE-ULUI www.serendipity-business-club.ro 
Orice persoanã care expediazã, în orice moduri, informaţii sau materiale cãtre website sau cãtre membrii echipei Serendipity Business Club îşi asumã obligaţia de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care o terţã persoanã le-ar putea invoca în legãturã cu acestea. Încãlcarea acestei prevederi atrage rãspunderea expeditorilor şi nu a membrilor echipei Serendipity Business Club

 

Toate materialele şi informaţiile accesibile prin intermediului website-ului sunt proprietatea S.C. Serendipity Business Club SRL..

Urmãtoarele acţiuni sunt interzise, fãrã acord prealabil din partea S.C. Serendipity Business Club SRL:
a) Reproducerea sau stocarea conţinutului www.serendipity-business-club.ro
, precum şi trimiterea acestui conţinut cãtre alt website sau mijloc de stocare a informaţiei;
b) Transmiterea, publicarea, modificarea, participarea la transfer, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea şi afişarea conţinutului website-ului.

 

Cererile privind astfel de acţiuni pot fi trimise pe adresa office@serendipity-business-club.ro . De asemenea, folosirea (parţialã sau intergralã) ilegalã sau neautorizatã a acestor informaţii, în scop de comercializare, difuzare, trimitere de mesaje nesolicitate este strict interzisã şi se pedepseşte conform legii.
S.C. Serendipity Business Club SRL. poate folosi orice materiale introduse pe website în scopuri promoţionale, în alte medii partenere sau pe alte website-uri.

Site map
Urmareste-ne pe