Acasa > Parteneri
Organizatori

Serendipity Business Club este o comunitate de oameni de afaceri, ce sustine si incurajeaza spiritul de asociere prin networking de calitate, avand ca activitate organizarea de evenimente de tip business.

 

Scopul evenimentelor este crearea de legaturi intre antreprenori, directori executivi, directori de vanzari, manageri si invitati.

www.serendipity-business-club.ro

Serendipity Business Club este o comunitate de oameni de afaceri, ce sustine si incurajeaza spiritul de asociere prin networking de calitate, avand ca activitate organizarea de evenimen...

citeste mai mult inchide
Parteneri

Vă supunem atenţiei Oferta ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucureşti  dedicată membrilor SERENDIPITY BUSINESS CLUB.
Pornind de la oferta standard ING Bank şi înţelegând nevoile colaboratorilor suntem pregătiţi să le oferim acestora soluţii practice şi ieftine adaptate nevoilor lor bancare:

    ING PROFESIONAL, pachet dedicat colaboratorilor in regim  de PFA, care contine un cont curent în lei cu card de debit VISA Business International cu CIP ataşat si serviciul Home’Bank:
    GRATUIT - deschiderea de cont, taxa emitere card de debit si in primul an, taxa administrare card de debit. Taxa standard de deschidere cont Pachet ING Profesional pentru PFA este de  45 RON (taxa unica), iar pentru Profesii Liberale si Societati Comerciale este 50 lei.
    GRATUIT – tranzactiile initiate prin Home’Bank sau la AST din contul ING Profesional in conturi de persoane fizice.
    ING Card COMPLET, pachet dedicat colaboratorilor care doresc sa achizitioneze produse/servicii oferite de ING si in calitate de persoane  fizice , care contine un cont   curent în lei cu card de debit VISA Electron International ataşat.
    GRATUIT – retrageri numerar de la bancomatele ING;
    GRATUIT - plata facturilor de utilităţi prin intermediul sistemelor de plata ING, către furnizorii agreaţi din lista ING ,
    GRATUIT -  costul de administrare lunar al pachetului;
    Bonus 2% din valoarea facturilor de utilitţi plătite cu ING Card Complet la sediul Bancii (casierie)  sau prin serviciile Self’Bank ,  aplicat la o sumă maximă a plăţilor de 300 de lei/ lună. Bonusul se primeşte lunar într-un Cont de Economii ING care nu are costuri de deschidere, administrare sau închidere şi care are o dobândă bonificată la vedere de 3,5 % pe an.
    ING Home’Bank, viitorul in banking, serviciu de Internet Banking, care poate fi accesat de pe orice calculator, laptop, tabletă sau smartphone din orice colţ al lumii unde exista acces la Internet:
Reducerile acordate in prezenta oferta sunt valabile pana la 01.06.2015.

 

Pentru persoanele care doresc sa comande un card ING pentru persoana fizica sau pentru companie, si doresc sa beneficieze de reducerile oferite clubului Serendipity Business Clubu, aceste sunt link-urile de afiliere:

Acces la site-ul ING pentru companii:

https://www.ing.ro/ingb/companii/microintreprinderi/tranzactionare/ing-profesional/aplica-online.html?sup=SERE&cha=18

si acces la site-ul ING pentru persoane fizice:

https://www.ing.ro/ingb/persoane-fizice/carduri-si-conturi/ing-card-complet/aplica-online.html?sup=SERE&cha=18

 

 

 

 

 

 

Vă supunem atenţiei Oferta ING Bank N.V. Amsterdam, Sucursala Bucureşti  dedicată membrilor SERENDIPITY BUSINESS CLUB.
Pornind de la oferta standard ING Bank şi înţelegând nevoile colaboratorilor suntem pregătiţi să le ofe...

citeste mai mult inchide

Excelenţă prin pasiune. Pasiunea pentru excelenţă.
Clinica elveţiană de stomatologie Swiss Ecodent aduce în România standarde internaţionale de excelenţă şi oferă pacienţilor săi tratamente şi servicii de specialitate complete la cel mai înalt grad de excelenţă şi profesionalism.

Fiecare pacient al clinicii Swiss Ecodent este un VIP (Very Important Patient)

 

www.swiss-ecodent.ro

Excelenţă prin pasiune. Pasiunea pentru excelenţă.
Clinica elveţiană de stomatologie Swiss Ecodent aduce în România standarde internaţionale de excelenţă şi oferă pacienţilor săi tratamente şi servicii de specialitate comp...

citeste mai mult inchide
 

Nu m-am rezumat in acest domeniu doar ca fotograf de nunta sau botez, am deja aparitii de coperta pentru artisti din muzica, fotografie de produs si corporate. Totul incepand din copilarie ca pasiune, adusa la profesionalism o data cu aparitia erei digitale, practic fotografia de eveniment din 2009 cu multe colaborari insa si pentru artisti sau diferite reviste din Romania.

http://www.cezartabac.ro

 

Nu m-am rezumat in acest domeniu doar ca fotograf de nunta sau botez, am deja aparitii de coperta pentru artisti din muzica, fotografie de produs si corporate. Totul incepand din copilarie ca pasiun...

citeste mai mult inchide

Infiintata in 2005, Accelera® beneficiaza de un know-how bazat pe cercetarea situatiilor practice, la locul de munca, a peste 170.000 de manageri si salariati.

Infiintata in 2005, Accelera® beneficiaza de un know-how bazat pe cercetarea situatiilor practice, la locul de munca, a peste 170.000 de manageri si salariati.

citeste mai mult inchide

Proiectul "Sustine bunele maniere" este un proiect educational, destinat tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau statut si are ca scop invatarea bunelor maniere si impartasirea informatiei. In interiorul site-ul puteti gasi multe materiale gratuite pentru download, care va ajuta sa va imbunatatiti propria imagine si sa aveti grija de ea.

www.sustinebunelemaniere.ro

Proiectul "Sustine bunele maniere" este un proiect educational, destinat tuturor persoanelor, indiferent de varsta sau statut si are ca scop invatarea bunelor maniere si impartasirea informatiei. In interiorul site-ul puteti gasi multe materiale...

citeste mai mult inchide

Daca doresti sa te ajut să iti dezvolti afacerea in cadrul unui program de coaching, te rog sa ma contactezi pe adresa lorand@coaching4you.ro. O sa fac o diagnoza firmei tale, după care iti spun ce program ti se potriveste cel mai bine.
Programele de business coaching se deruleaza prin intalniri saptamanale. In aceste sedinte, coachul, impreuna cu clientul, stabileste cele mai bune strategii de crestere si dezvoltare a afacerii si a echipei. Un program de coaching are in medie o durata de 6–9 luni, perioada in care reusim să obtinem rezultatele propuse la inceput.

Slogan personal:
LOVE TO EDUCATE!

Daca doresti sa te ajut să iti dezvolti afacerea in cadrul unui program de coaching, te rog sa ma contactezi pe adresa lorand@coaching4you.ro. O sa fac o diagnoza firmei tale, după care iti spun ce program ti se potriveste cel mai bine.
Programel...

citeste mai mult inchide

Agentie specializata pe dezvoltarea de aplicatii web si marketing online, avand ca obiectiv oferirea de servicii dedicate pentru companii din Romania, Elvetia, Belgia, SUA si alte tari din Uniunea Europeana, cu scopul de a le oferi  instrumente care sa permita folosirea Internetului si a avantajelor acestuia intr-un mod eficient si profitabil, diferentiindu-se fata de concurenta.

www.markmedianet.ro

Agentie specializata pe dezvoltarea de aplicatii web si marketing online, avand ca obiectiv oferirea de servicii dedicate pentru companii din Romania, Elvetia, Belgia, SUA si alte tari din Uniunea Europeana, cu scopul de a le oferi  instrumente care ...

citeste mai mult inchide

Pasiunea noastra pentru arta si frumusete o vei regasi in tot ceea ce inseamna LIFE DENTAL SPA. Serviciile noastre imbina armonios conceptul de beauty cu actul medical, si cu siguranta acest melanj ti se va parea inedit si inspirator.

Din momentul in care ne vei pasi pragul, vei fi alintat de aromaterapia din salon, relaxat de muzica blanda de pe fundal si imbiat de parfumul ceaiului pe care il vei savura linistit, rasfoind o carte. Ceea ce ne dorim este ca tu sa te relaxezi intr-o atmosfera simpla, calda si placuta. De acum, zambetul tau este pe maini bune...

Profesionistii Life Dental Spa realizeaza intreaga gama de servicii de medicina dentara – stomatologie generala, chirurgie, implantologie, ortodontie, endodontie etc.

CE INSEAMNA DENTAL SPA?

DENTAL SPA este un concept nou in Romania, dar foarte popular in Occident, in special in Statele Unite. Asocierea dintre medicina dentara si diferite terapii si tratamente de relaxare si infrumusetare aduce cu sine o noua imagine in ceea ce priveste abordarea actului medical: o viziune placuta, interesanta si usor acceptata de pacienti. Lumanarile parfumate, aromaterapia antistress, decorul primitor cu parfum oriental, meloterapia aduc in suflet starea de liniste si pace, atat de necesara pentru un tratament reusit.

Contact: www.lifedentalspa.ro; www.facebook.com/lifedentalspa

Pasiunea noastra pentru arta si frumusete o vei regasi in tot ceea ce inseamna LIFE DENTAL SPA. Serviciile noastre imbina armonios conceptul de beauty cu actul medical, si cu siguranta acest melanj ti se va parea inedit si inspi...

citeste mai mult inchide

Business Mastery este un program practic si aplicabil de coaching on-line, timp de 6 luni, in care vei învata pas cu pas cum sa iti dezvolti afacerea ca la carte.

Informatiile sunt prezentate pe parcursul a 6 luni, sub forma video (peste 30 de video-uri scurte si practice în fiecare luna), audio, imagini, grafice, documente PDF, documente Excel si alte surprize; Informatii Esentiale pentru Afacerea Ta despre Marketing, Vanzari, Comunicare, Resurse Umane, Finante, Management si Dezvoltare:
 
•             cum sa iti cresti vanzarile, chiar sa le dublezi într-un timp scurt și fara investitii mari;
•             sa gasesti cele mai eficiente metode de promovare pentru afacerea ta;
•             sa transformi marketing-ul din cheltuiala in investitie;
•             sa stii cum sa recrutezi angajati eficienti;
•             sa construiesti o echipa fantastica în firma ta care sa ramana cu tine;
•             sa creezi proceduri si sisteme pentru afacerea ta;
•             sa ai control asupra afacerii tale;
•             si nu in ultimul rand, sa construiesti o afacere care sa functioneze chiar și fara tine.

Business Mastery este un program practic si aplicabil de coaching on-line, timp de 6 luni, in care vei învata pas cu pas cum sa iti dezvolti afacerea ca la carte.

Informatiile sunt prezentate pe parcursul a 6 luni, sub forma video (pe...

citeste mai mult inchide

Nomenius a luat fiinta in Bucuresti, in anul 2006. In acesti sapte ani Nomenius a sprijinit inregistrarea a mai mult de 3.500 de marci. Desfasurandu-si activitatea la nivel national prin avocatii si consilierii sai in proprietate industriala, agentia ofera siguranta clientilor sai prin consultanta juridica specifica in proprietate intelectuala (procedura de inregistrare la OSIM, OHIM și WIPO) si de asemenea asistand clientii sai in cazul litigiilor.

Nomenius a luat fiinta in Bucuresti, in anul 2006. In acesti sapte ani Nomenius a sprijinit inregistrarea a mai mult de 3.500 de marci. Desfasurandu-si activitatea la nivel national prin avocatii si consilierii sai in proprietate industriala, agentia ofer...

citeste mai mult inchide

Smart Protect Serviciu Extern  vă oferă servicii complete de SSM (Protecția Muncii) și Situații de Urgență (PSI-PC) și consultanță pe întreaga durată a contractului si reprezentare în cazul controalelor organizate de către organele abilitate ori în caz de accidente de muncă.  Suntem un serviciu extern abilitati de catre ITM

Societatea noastră vă oferă servicii profesionale prin intermediul unei echipe de experți și inspectori de specialitate cu o vastă experiență în domeniu.

www.ssm-su.com

Smart Protect Serviciu Extern  vă oferă servicii complete de SSM (Protecția Muncii) și Situații de Urgență (PSI-PC) și consultanță pe întreaga durată a contractului si reprezentare în cazul controalelor organizate de către org...

citeste mai mult inchide

JASILL este partenerul dumneavoastra strategic in dezvoltarea afacerii, oferind o gama larga de servicii de contabilitate,  audit si consultanta, pentru directii ca si managementul si cultura organizationala. Experienta noastra ne da posibilitatea sa oferim clientilor cele mai bune solutii si recomandari, care vor naste cele mai ingenioase si inovatoare solutii pentru pentru compania dumeavoastra. Facem afaceri de peste 20 de ani.
Solutiile si serviciile noastre de contabilitate si servicii de personal va sunt livrate la cele mai inalte standarde prin intermediul consultantilor nostrii, experti de top cat si prin acordurilor de colaborare cu partenerii strategici.

http://www.jasill.ro/

JASILL este partenerul dumneavoastra strategic in dezvoltarea afacerii, oferind o gama larga de servicii de contabilitate,  audit si consultanta, pentru directii ca si managementul si cultura organizationala. Experienta noastra ne da posibilitatea sa...

citeste mai mult inchide

Ajutati de experienta de peste 15 ani de zile in diverse companii mari de profil IT oferim servicii si produse necesare unei activitati de office. Totodata dorim a completa activitatile firmelor de IT si advertising printr-un service profesional pentru echipamentele de printing, respectiv cu produse inovative necesare productiei publicitare.

• Vanzare, inchiriere,service si mentenanta echipamente de birou NOI si SH pentru o gama larga de branduri si tipuri: calculatoare, laptopuri, imprimante, multifunctionale, copiatoare, plotere, fax-uri, videoproiectoare, echipamente network, echipamente multimedia,etc.

• Vanzare consumabile, produse papetarie, mobilier de birou etc.

• Servicii de print audit, managementul echipamentelor de printing, raportare costuri, print externalizat, proiectare si admiministrare retele IT, implementare si configurare software
• Servicii de design si productie publicitara : flyere, brosuri, postere, carti vizita, bannere, shelf stoppere, wobbler, floor sticker, personalizare auto, tricouri,camasi, cani, pixuri, scrumiere, rollup, popup, steaguri, standuri de prezentare metalice, display, digital shelf stopper, digital display, pallet design, restiere cu prin interschimbabil si sisteme LED, display rotativ, dispozitive electrice si electronice inovative pentru industria publicitara, etc

www.ingento.ro

Ajutati de experienta de peste 15 ani de zile in diverse companii mari de profil IT oferim servicii si produse necesare unei activitati de office. Totodata dorim a completa activitatile firmelor de IT si advertising printr-un service profesional pentru ec...

citeste mai mult inchide

KAS infiintata in 1993, este fondatorul primului parteneriat comercial si de afaceri din Romania, dezvoltat in cadrul unei platforme comerciale private, de distributie si consum, prin asocierea nationala dintre producatori, comercianti si consumatori, avand ca scop realizarea si protejarea intereselor comerciale, economice, educationale, sociale si financiare ale membrilor asociati

KAS infiintata in 1993, este fondatorul primului parteneriat comercial si de afaceri din Romania, dezvoltat in cadrul unei platforme comerciale private, de distributie si consum, prin asocierea nationala dintre producatori, comercianti si consumatori, ava...

citeste mai mult inchide

Traieste acum momente de rasfat memorabile, in templul relaxarii...
Exclusiv la Centrul Eter Wellness & Beauty beneficiati de servicii si produse premium in domeniul remodelarii corporale,de relaxare si terapiilor cosmetice.
Terapiile sunt efectuate cu aparatura de ultima generatie ( in conformitate cu normele C.E.) combinate cu produse inovatoare efectuate de specialisti cu experienta in domeniu.

Traieste acum momente de rasfat memorabile, in templul relaxarii...
Exclusiv la Centrul Eter Wellness & Beauty beneficiati de servicii si produse premium in domeniul remodelarii corporale,de relaxare si terap...

citeste mai mult inchide
Parteneri Media
Site map
Urmareste-ne pe